Kindercoachpraktijk De Erkenning

                                                                                                                                           

online coaching

Wat is online coaching

Online coaching is een laagdrempelige manier van hulp vragen aan een professional 

Als moeder van 3 kinderen weet ik maar al te goed dat je soms tegen dingen aanloopt omtrent de opvoeding of gedrag van je kinderen.  Veel problemen lossen vanzelf op of vind je gaandeweg de oplossing voor. Maar er zijn ook zaken die erin sluipen. Of die je radeloos maken. Het gezin lijdt eronder en de spanningen kunnen hoog oplopen.

Herken je dit dat je op een feestje bent en je kind krijgt ruzie of is juist heel verlegen? De tips en adviezen vliegen over de tafel. Iedereen weet wel wat je moet doen of had moeten doen. Terwijl je  denkt "kijk maar eerst naar jezelf". Het wordt natuurlijk met de beste intentie gedaan. Maar kun je iets met deze tips? passen deze bij jou en je kind? En je hebt zelf natuurlijk ook al van alles geprobeerd. Wanneer is het tijd om hulp in te schakelen? Dat dat lastig is begrijp ik . Zelf jaren terug ook voor deze keuze gestaan. Voor ons heeft het heel veel gebracht. Met als resultaat dat ik zelf de opleiding ben gaan doen om meer gezinnen te begeleiden. In mijn omgeving hoor ik veel ouders die met kleine issues zitten. Daar ga je vaak geen hulp voor inschakelen. Want wat gaat het kosten? wat gebeurd er met ons als gezin als we een traject starten? Heb ik daar wel tijd voor? Hoe doen we dat met school? Wordt er een dossier aangelegd? Krijgt mijn kind dan een stempel? Als deze gedachtes door je hoofd gaan, kan ik me voorstellen dat je de hulp uitstelt of afstelt. En dat vind ik zonde. Soms kun je met een paar tips zelf heel veel veranderen en is een traject helemaal niet nodig. 

Daarom is er nu de mogelijkheid om online coaching aan te vragen om al je vragen, angsten of bezorgdheid te delen. Ontvang tijdens het gesprek handige tips en handvatten op maat die je meteen thuis kan inzetten.  Je zult zien dat met iets kleins waar jezelf niet aan gedacht hebt een hele verandering teweeg kunt brengen. Als coach kijk ik van buitenaf naar de situatie en kan ik snel de kern opzoeken en van daaruit advies op maat geven.

Je kiest zelf op basis van beschikbaarheid wanneer het voor jou het beste uitkomt. Coaching waar je niet voor de deur uit hoeft.

in september en oktober is er een speciaal tarief 

35 euro per gesprek nu voor 25 euro per gesprek.

Je ontvangt +/- 30 minuten voor aanvang een betaalverzoek.

bekijk hier welke tijden mogelijk zijn.

Vul daarna het formulier in. Bij bevestiging retour staat de afspraak vast.

https://www.supersaas.nl/schedule/De_Erkenning/online_coaching