Kindercoachpraktijk De Erkenning

                                                                                                                                           

Wie ben ik?

Mijn naam is Cindy Slaats en ben 38  jaar. Samen met mijn man en onze drie kinderen van 15, 13 en 9  jaar wonen we in het dorpje Neerkant. In juni 2015 ben ik afgestudeerd als Kindercoach bij BGL in Eindhoven. En heb nu een kindercoachpraktijk aan huis. Kindercoachpraktijk De Erkenning.     

Als kind heb ik midden in een vechtscheiding van mijn ouders gezeten. Dit was voor mij een traumatische ervaring, maar heeft me wel de kracht gegeven om er iets mee te gaan doen. Het is  altijd een wens van me geweest  om kinderen te helpen die het op de een of andere manier even niet alleen kunnen. Als geen ander weet ik hoe het voelt om niet lekker in je vel te zitten, Om dingen mee te moeten maken waar je als kind niet om gevraagd hebt. Maar weet ook hoe belangrijk het is om je verhaal kwijt te kunnen. Aan iemand die echt weet hoe het gevoel is. Het gevoel niet begrepen, gezien of gehoord te worden. Maar ook hoe je onbewust een beschermlaag om jezelf heen maakt, om maar niet verder gekwetst te worden. Door mijn eigen ervaring en de juiste opleiding kan ik ouders en kinderen begeleiden en tools in handen geven om zelf samen verder te gaan.

Buiten mijn gezin zijn mijn hobby's: creatief bezig zijn, korfballen en winkelen. Na jarenlang zelf gekorfbald te hebben, ben ik er een paar jaar geleden mee getsopt. Op dit moment vervul ik de rol als jeugdcoordinator bij Arcades korfbalsport. Verder fluit ik enkele wedstrijden van het wedstrijdkorfbal  Ook op de basisschool van de kinderen ben ik actief in diverse werkgroepen.

Waarom De Erkenning?    
Ik heb voor deze naam gekozen, omdat ik denk dat de kern bij het erkennen ligt. Iedereen wil graag erkend worden. In wat je doet, in je verdriet, je angsten, je woede, je vreugde of hoe je eruit ziet. Als logo wilde ik graag iets wat makkelijk te herkennen is. Het bootje laat zien dat je je eigen koers mag varen. Dat je soms eerst door een woeste storm op zee moet om vervolgens in rustig vaarwater te komen. Soms vaar je met de wind mee en soms heb je de wind tegen. Maar als je terug komt bij jezelf, dan leg je aan in je thuishaven.   

Wat voor kindercoach ben ik?   
Bij mij staan openheid, eerlijkheid, vertrouwen,  en humor centraal. Door oordeelloos  te coachen kan en mag het kind zijn wie het is. Iedereen is uniek en iedereen heeft zijn/haar kwaliteiten.  Iedereen wil graag gezien, gehoord en erkend worden.
Ik hou van huiselijkheid. Ik vind het belangrijk dat zowel ouders als kinderen zich op hun gemak voelen bij mij.   Ook zet ik graag mijn creativiteit in om met kinderen in gesprek te komen.