Kindercoachpraktijk De Erkenning

                                                                                                                                           

Training: "train de trainers" 

Als sportvereniging wil je het beste voor je leden en vrijwilligers. Materiaal wordt aangeschaft, kleding, sportaccomodaties moeten er top bijliggen. Toch wordt er nog maar weinig aandacht gegeven aan het begeleiden van de trainers en begeleiders. Een team kinderen begeleiden is in de huidige maatschappij heel anders dan vroeger. Er wordt van de leiding meer verwacht door ouders, kinderen en de club. Tijdens deze training ga je aan de slag met je eigen manier van communiceren, Leer je over diverse gedragingen, groepsdynamiek en de invloed van jou als begeleider op een team. Aan het einde ga je naar huis met handige tips en handvaten om zelf in de praktijk toe te passen. Je zal merken dat je na deze training anders gaat kijken naar bepaalde situaties, kinderen en ouders.Maar ook naar jezelf. Kortom een waardevolle training waar je ook buiten de vereniging jeprofijt van hebt.

Meer weten neem vrijblijvend contact op middels het contactformulier.

 Training opstandig kind

Zit je soms met je handen in het haar? Of ben je de discussies,
driftbuien en het gedram meer dan zat!
Meld je dan aan voor deze training

Workshop      "hoe help ik mijn puber met school"

Puber zijn en pubers opvoeden is niet gemakkelijk. Zeker als het op school aankomt. Heeft je zoon/dochter het studeren niet meer in het to do lijstje staan? Gaan de cijfers achteruit en wordt het steeds lastiger om ze op te halen? Weet je dat je zoon/dochter het niveau aankan maar nu even vastloopt. (of jullie als ouders/verzorgers). Tijdens deze workshop staan we stil bij het puberbrein, waar zitten de knelpunten bij jullie thuis, hoe te communiceren met je zoon/dochter over taken die gedaan of verwacht worden. Handige tips om het wat soepeler te laten verlopen thuis. Kortom een leuke, fijne workshop om je kind en jezelf een stapje vooruit te helpen.

datum workshop: maandag 8 april van 20.00 tot 22.00 uur inloop vanaf 19.45 uur inloop. (vooraf aanmelden) De kosten van deze workshop bedragen 15,- per persoon en dienen vooraf voldaan te worden. dit is incl. koffie/thee en wat lekkers.

aanmelden kan via het contactformulier of via 06-57889414 appen mag ook.  Ben je geinteresseerd maar komt 8 april niet uit? Neem even contact met me op voor andere mogelijkheden of datums.

 

Training Beelddenken

Training omgaan met hooggevoeligheid

Training voor organisaties die met kinderen werken

Training hoe voed ik mijn kind op!

                     

                   

 

 

 

 

 

Training "Communiceren met kinderen"

 

  • training 2
    training 2
  • traning
    traning

 

 Training Beelddenken